A A A
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide6.jpg
  • slide7.jpg
  • slide8.jpg

Onderzoek

U kunt meedoen aan het COVID-19 & Sporten onderzoek wanneer u:
-        Vóór de corona-epidemie regelmatig (minimaal 1 keer per week) heeft gesport
-        18 jaar of ouder bent
-        Wel of geen corona infectie heeft gehad

Het invullen van de vragenlijst over uw sportpatroon neemt doorgaans 15-20 minuten in beslag. Middels deze vragenlijst willen wij inzicht krijgen in de mogelijke corona-infectie die u heeft doorgemaakt en wat hiervan de invloed is geweest op uw sportactiviteiten en beweeggedrag. Wanneer u geen corona-infectie heeft doorgemaakt zijn wij geïnteresseerd naar mogelijke veranderingen van uw sportactiviteiten en beweeggedrag door maatregelen tegen de verspreiding van corona. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 024-3616803.

Klik op deze link om de vragenlijst te starten en deel te nemen aan het COVID-19 & Sporten onderzoek.

COVID 19 hardloper

=====================

Volgend jaar kunt u weer meedoen aan twee verschillende studies tijdens het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek. Wij vragen u om onderstaande beschrijving goed te lezen en de link te kiezen die voor u van toepassing is. Mocht u twijfelen over uw keuze, neem dan contact met ons op.


Groep 1) Eerste deelname aan het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek

a) U neemt deel aan de Zevenheuvelenloop en u heeft nooit eerder de vragenlijst van het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek ingevuld.
b) U neemt niet deel aan de Zevenheuvelenloop, en u heeft nooit eerder de vragenlijst van het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek ingevuld.
Klik op deze link om de Eerste Deelname aan het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek te starten


Groep 2) Hernieuwde deelname Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek
U heeft in de afgelopen jaren tenminste eenmaal de online vragenlijst van het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek ingevuld. Wij vragen u om een korte update van uw gezondheid en leefstijl te geven, daarbij is het niet van belang of u dit jaar wel of niet aan de Zevenheuvelenloop deelneemt. Voor dit onderzoek krijgt u een persoonlijke uitnodiging per email toegestuurd. Heeft u (nog) geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact met ons op of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw achternaam, geboortedatum en postcode. Wij zullen u dan (alsnog) een uitnodiging sturen. 

 

Mocht u nog vragen hebben over (deelname aan) het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek, neem dan contact met ons op. 

 

© 2017 runningresearch.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | powered by RenewMyID